KONTAKTA MIG

Skicka dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig.


Gårda Johan Konstgräs

Gårda Johan Konstgräs har alltid stått för kvalitet och hög prestanda. Som generalagent för Limonta Sport på den Svenska marknaden kan vi erbjuda ett komplett sortiment där kvalitet och prestanda genomsyrar samtliga produkter, från landskapsgräs i trafikmiljöer till fotbollsgräs på elitarenor. Limonta Sport har erhållit utmärkelsen FIFA Preferred Producer samt IRB Preferred Producer, vilket ger dig som kund en trygghet och försäkran om att din produkt håller yttersta kvalitet.

För andra året i rad har de allsvenska spelarna, i en undersökning genomförd av svenska spelarföreningen, utsett Bravida Arena och konstgräset från Gårda Johan till allsvenskans bästa konstgräs.

 

Med produktserien SoccerPro har Limonta Sport tagit utvecklingen av sportgräs flera steg framåt. I SoccerPro serien finns tre olika produkter:

 

  • MAX S - Elit/Bredd
  • Diamond - Bredd
  • Xpert - Bredd/Näridrott

 

Gårda Johan har varit med och byggt upp konstgräsmarknaden i Sverige genom att vara en av de första aktörerna samt genom ett nära samarbete med kunder och leverantörer. Det är därför av allra största vikt att den leverantör vi väljer att arbeta med sitter i förarsätet vad gäller utvecklingen av konstgräs globalt. Limonta Sport är just en sådan leverantör.

 

Kontakta oss så tar vi gemensamt fram det alternativ som passar just era behov!